Dragnea spune ca i-a facut plangere penala jurnalistului care i-a facut publica adresa: Nu am SPP, nu sunt aparat de nimeni

Joi, 02 Februarie 2017, ora 17:56
5558 citiri
Dragnea spune ca i-a facut plangere penala jurnalistului care i-a facut publica adresa: Nu am SPP, nu sunt aparat de nimeni
Foto: RealitateaTv

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca primeste diverse amenintari, inclusiv cu moartea, insa nu este speriat. Mai mult, el afirma ca nu este pazit de SPP, are doar un sofer, care este "un baiat tanar, destul de fricos".

"In ce priveste unele incitari ale unor asa-zisi jurnalisti - un domn care incita aseara sa vina la mine acasa, un alt domn folosea expresii foarte placute, "haideti sa-i belim". Eu sunt aici, uitati-ma.

Nu am SPP. Sunt doar eu cu soferul, e un baiat tanar, destul de fricos. Nu sunt aparat, inconjurat de nimeni. Acelui domn i-am facut plangere penala", a declarat Liviu Dragnea, joi dupa-amiaza, dupa sedinta Comitetului Executiv National de la Palatul Parlamentului, in care liderii social-democrati au vorbit despre ordonanta de urgenta ce a amputat Codurile Penale si care au dus la cele mai mari proteste din Romania de dupa Revolutie.

De asemenea, liderul PSD a anuntat ca i-a facut planegere penala unui jurnalist, dupa ce acesta a publicat date personale despre el si ministrii din guvernul Sorin Grindeanu.

Mircea Marian, fost editorialist la Evenimentul Zilei, in prezent la Romania Libera, a publicat, pe Facebook, zilele trecute, adresa lui Liviu Dragnea.

Ulterior, el a sters postarea si a explicat: "Am sters adresa lui Dragnea. Inteleg ca aia care vor beneficia de gratiere nu stiu cum e cu Gandhi si Martin Luther King".

Totodata, realizatorul radio Andrei Gheorghe a publicat, pe aceesi retea de socializare, numerele de telefon ale tuturor ministrilor.

"Romani, va ordon, umpleti frigiderele!", a fost mesajul scris de Andrei Gheorghe alaturi de fotografia cu numerele de telefon ale ministrilor.

Guvernul Grindeanu a adoptat marti noaptea, fara consultarea CSM, ordonanta de urgenta care schimba Codurile Penale in favoarea unor politicieni, printre care Liviu Dragnea si Florin Iordache.

Citeste mai multe despre cum a dat Guvernul lovitura de gratie Justitiei: A modificat Codurile Penale si a trimis gratierea in Parlament "Legile le facem noi. Alta intrebare?"

De asemenea, Guvernul a trimis la Parlament, pentru aprobare in procedura de urgenta, legea gratierii si modificarea legii privind executarea pedepselor.

Faptul ca Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanta noaptea, fara dezbatere publica si fara a mai astepta avizul CSM, consultativ, dar obligatoriu, a scos in strada zeci de mii de oameni din toata tara.

CSM a decis, miercuri dimineata, cu unanimitate de voturi sa atace la CCR ordonanta Iordache. Totodata, pr ...citeste mai departe despre "Dragnea spune ca i-a facut plangere penala jurnalistului care i-a facut publica adresa: Nu am SPP, nu sunt aparat de nimeni" pe Ziare.com

#ordonante cod penal, #modificari ordonante cod penal, #Liviu Dragnea ordonante penali , #Stiri Guvern