Dragnea spune ca ii va propune lui Grindeanu sa retraga ordonanta: Membrii si simpatizantii PSD nu mai pot fi tinuti in frau!

Sambata, 04 Februarie 2017, ora 14:12
5170 citiri

Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine ca se va intalni cu premierul Sorin Grindeanu pentru a gasi impreuna o solutie la criza politica declansata dupa ce Executivul a adoptat marti seara, pe furis, ordonanta de urgenta prin care sunt modificate Codurile Penale. Dragnea spune ca se poate vorbi chiar despre retragerea ordonantei, "daca Grindeanu va fi de acord".

"Am decis sa ma intalnesc cu partenerii de coalitie si cu premierul pentru a le propune o solutie de iesire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfaramarea Romaniei din cauza iresponsabilitatii presedintelui Iohannis. O sa propun o solutie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul in legatura cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, daca premierul accepta.

Cu speranta ca acest lucru ii va convinge si pe membrii si simpatizantii nostri sa nu iasa in strada, escaladand tensiunile. Nu vreau sa existe in conflict romani contra romani si sa se rupa Romania in doua", a declarat Dragnea, pentru DC News, sustinand ca la acest moment "membrii si simpatizantii PSD nu mai pot fi tinuti in frau".

Televiziunile de stiri sustin ca in cel mai scurt timp, la Palatul Parlamentului, urmeaza sa aiba loc o intalnire de urgenta intre Dragnea, premierul Sorin Grindeanu si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu.

Dragnea: Simt ca nu voi mai putea sa tin in frau organizatiile din tara. Pot aduce in strada un milion de oameni

Liderul PSD a reluat acuzatiile ca toti cei care se opun ordonantei sunt victime ale unei dezinformari

"Nu se mai poate discuta cu argumente rationale, ci ne confruntam cu o masina de dezinformare incredibila in timp ce Romania are nevoie de liniste si stabilitate pentru a putea inainta spre prosperitate, dezvoltare si democratie", a mai spus Dragnea pentru sursa citata.

Seful PSD spune ca la acest moment furia partidului sau si a simpatizantilor a atins cote maxime si simte ca nu ii va mai putea tine in frau.

"Pot spune ca membrii si simpatizantii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, oamenii vor sa iasa in strada pentru a-si exprima dezaprobarea profunda fata de miscarea de inspiratie sorosista la care asistam. Partidul se organizeaza singur. Simt ca nu voi mai putea sa tin in frau, de la centru, presiunea din organizatiile din tara, care pot aduce in strada, la Bucuresti, aproape un milion de oameni. (...)

Votantii PSD sunt extrem de nervosi, fiind constienti de valoarea votului lor si pentru ca suntem impiedicati sa punem in ...citeste mai departe despre "Dragnea spune ca ii va propune lui Grindeanu sa retraga ordonanta: Membrii si simpatizantii PSD nu mai pot fi tinuti in frau!" pe Ziare.com