Dragnea: Unii confunda parteneriatele cu slugarnicia. Romania e a noastra

Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 16:17
1084 citiri

Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns vineri celor care l-au criticat pentru mesajul ales sa-l emita ca presedinte al Camerei Deputatilor de Ziua Nationala. Dragnea a spus ca a ales sa vorbeasca de suveranitate de 1 Decembrie pentru ca " unii confunda parteneriatele cu slugarnicia".

"Cred ca daca poti, daca ai parghii, daca cei care te voteaza ti-ar da posibilitatea sa faci ceva pentru tara, e bine sa faci ceva care sa ramana, indiferent de consecintele personale. Sunt din pacate unii care confunda parteneriatele cu slugarnicia", a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV.

Presedintele Camerei Deputatilor a fost intrebat si de mesajul transmis de Ziua Nationala, in care vorbeste despre suveranitate.

"Este important pentru fiecare roman, pentru popor sa nu uitam ca avem o obligatie pentru inaintasi, pentru romani, ca aceasta tara sa fie mandra, dezvoltata si sa fim suverani, sa nu uitam ca Romania este a noastra si trebuie sa ramana a noastra", a mai spus Dragnea.

Acesta a transmis membrilor social democrati sa nu uite ca ei sunt cei care au castigat alegerile si ca trebuie sa duca la capat promisiunile din programul de guvernare, "indiferent de piedicile care au devenit din ce in ce mai vizile".

Anterior, Dragnea a scris pe Facebook: "este datoria noastra sa le urmam exemplul si sa ne gandim la urmatoarea suta de ani. Romania trebuie sa aiba un ideal, idealul unei tari suverane si prospere, respectate in lume. Sa invatam lectia inaintasilor nostri si sa ramanem cu fata la istorie. Numai asa il vom putea realiza".

Vezi aici desfasurarea paradei militare de la Arcul de Triumf. Dragnea si Tariceanu, absenti de la tribuna

Mesajul lui Tariceanu de 1 Decembrie: Traim intr-o perioada in care se pare ca romanii nu-si pot singuri decide viitorul (Video)Iohannis, mesaj pentru romani: 1 Decembrie reprezinta idealul nostru ca natiune de a fi liberi si uniti (Video)Ambasadorul SUA, langa Dragnea si Tariceanu de 1 Decembrie: Sa ne amintim sacrificiul pe care l-au facut romanii pentru a obtine tot ceea ce au astazi

Cel mai frumos cadou pe care poti sa-l faci Romaniei de 1 Decembrie ...citeste mai departe despre "Dragnea: Unii confunda parteneriatele cu slugarnicia. Romania e a noastra" pe Ziare.com

#Dragnea mesaj 1 Decembrie 2017, #Dragnea suveranitate Romania coruptie , #Stiri Guvern