Dragnea vede ceva putred in plecarea lui Toba din Guvern si leaga scandalul de alegeri

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 08:51
2799 citiri
Dragnea vede ceva putred in plecarea lui Toba din Guvern si leaga scandalul de alegeri
Foto: Arhiva Facebook/MAI

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a laudat pe fostul ministru de Interne, Petre Toba, spunand ca este un adevarat profesionist si "tehnocrat", iar plecarea sa din Guvern ridica "banuieli", pentru ca se intampla in preajma alegerilor.

"Aici nu mai e senzatie. Aici e ceva care nu mai e in regula. Din cate imi aduc aminte, s-au stabilit alegerile la 11 decembrie. MAI are un rol important. Nu crucial, e important. Numai daca cineva vrea sa faca (sic!) ca acest minister sa aiba un rol crucial, atunci face aceasta schimbare. Daca cineva vrea sa-l faca crucial atunci are nevoie de un om 100% al lui", a spus Dragnea, duminica, la Romania TV.

Liderul PSD il cunoaste pe Petre Toba, pentru ca a lucrat un timp indelungat alaturi de el, si sustine ca e un foarte bun profesionist. "Parca prea toate acum...", a spus Dragnea.

El a adaugat ca a primit multe mesaje in ziua in care Petre Toba si-a dat demisia din Guvern, "din diverse medii", iar toti care i-au scris au avut senzatia ca schimbarea sa ...citeste mai departe despre "Dragnea vede ceva putred in plecarea lui Toba din Guvern si leaga scandalul de alegeri" pe Ziare.com

#Dragnea demisie Toba, #Dragnea Toba alegeri , #Stiri Guvern