Dragnea: Victor Ponta se va afla categoric pe listele PSD la alegerile parlamentare

Luni, 08 August 2016, ora 07:17
996 citiri
Dragnea: Victor Ponta se va afla categoric pe listele PSD la alegerile parlamentare
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Fostul premier, Victor Ponta, se va afla "categoric" pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamna, a precizat duminica presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Intrebat, la Romania TV, daca Victor Ponta se incadreaza in criteriile PSD adoptate la ultimul Comitet Executiv National de la Vaslui, Dragnea a raspuns: "Categoric da". "Nu exista niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Raspunsul este 'categoric da', din toate punctele de vedere", a adaugat el.

Dragnea a reamintit ca la Vaslui au fost stabilite criteriile care vor sta la baza alcatuirii listelor candidatilor pentru alegerile parlamentare, intre acestea fiind activitatea parlamentara, cea din teritoriu, dar si profesionalismul. El s-a aratat suparat in context pe acei colegi care au lipsit din Parlament la voturi importante atat in plen, cat si in comisii.

"Cel mai mult conteaza activitatea si atitudinea din ...citeste mai departe despre "Dragnea: Victor Ponta se va afla categoric pe listele PSD la alegerile parlamentare" pe Ziare.com

#Victor Ponta lista parlamentare, #Victor Ponta alegeri parlamentare , #Stiri Guvern