Dragnea vrea sa stie ce au vorbit Tariceanu si Iohannis: Am fost surprins. Mi se pare ciudat. Nu e foarte in regula

Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 17:05
2097 citiri
Dragnea vrea sa stie ce au vorbit Tariceanu si Iohannis: Am fost surprins. Mi se pare ciudat. Nu e foarte in regula
Foto: Digi 24 TV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este curios sa afle "toata discutia" pe care a avut-o Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, cu Klaus Iohannis, afirmand ca i se pare firesc ca aceasta sa fie prezentata public.

Intr-o declaratie de presa facuta din Alexandria, Liviu Dragnea s-a aratat "surprins".

"Am fost surprins. Mi se pare putin ciudat ca in paralel cu consultarile oficiale, sa aiba si discutiile informale. Nu este foarte in regula. Mi se pare cel putin ciudat", a spus Liviu Dragnea, mentionand si ca si-a dorit intotdeauna ca presedintele romanilor sa fie "presedintele tuturor romanilor", inclusiv al lui.

"E important pentru toate institutiile statului sa inteleaga ca sunt ale statului roman. Nu sunt proprietatea nimanui, nu reprezinta jucariile nimanui", a mai declarat presedintele PSD.

"Sunt foarte curios sa stiu toata discutia si cred ca este firesc ca toata aceasta discutie sa fie prezentata public. Cred ca Tariceanu nu are niciun fel de rezerve sa faca acest lucru", ...citeste mai departe despre "Dragnea vrea sa stie ce au vorbit Tariceanu si Iohannis: Am fost surprins. Mi se pare ciudat. Nu e foarte in regula" pe Ziare.com

#Liviu Dragnea Tariceanu PNL, #Dragnea Tariceanu Iohannis, #Dragnea discutie Tariceanu premier PNL , #Stiri Guvern