Dragos Pislaru, ministrul Muncii, spune ca are mai multe variante, dar inca nu s-a hotarat daca va candida

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 22:00
1064 citiri
Dragos Pislaru, ministrul Muncii, spune ca are mai multe variante, dar inca nu s-a hotarat daca va candida
Foto: captura video Digi24

Dragos Pislaru, ministrul Muncii, inca nu a luat o decizie in legatura cu o posibila candidatura la alegerile parlamentare din 11 decembrie, cu toate ca si-ar dori sa isi duca mai departe proiectele incepute, "mai ales cu premierul Dacian Ciolos".

Invitat marti seara intr-o emisiune la Digi24, Dragos Pislaru a fost intrebat daca a luat o decizie cu privire la inscrierea in cursa electorala, in conditiile in care in urma cu o luna se arata tentat de o asemenea perspectiva.

"Nicio noutate deocamdata. Nici nu am timp foarte mult la dispozitie, sunt cu o agenda destul de plina", a raspuns acesta, adaugand ca in momentul in care va lua o decizie o va anunta public.

Declaratiile vin in contextul in care premierul Dacian Ciolos le-a cerut colegilor care doresc sa candideze la alegerile parlamentare sa se retraga din guvern inainte de a intra in campanie.

Intrebat de ce negociaza cu USR, nu cu alte partide, Dragos Pislaru a subliniat: "Eu am confirmat ca sunt in discutii cu USR, ...citeste mai departe despre "Dragos Pislaru, ministrul Muncii, spune ca are mai multe variante, dar inca nu s-a hotarat daca va candida" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragos Pislaru candidat alegeri, #ministri Ciolos candidati alegeri , #Stiri Guvern