Drama lui Klaus Iohannis, un presedinte care nu si-a inteles alegatorii

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 22:58
760 citiri
Drama lui Klaus Iohannis, un presedinte care nu si-a inteles alegatorii

Alina Gorghiu si-a dat demisia, dar nu e vina ei pentru scorul PNL de la alegerile generale. Nu e doar vina ei. Liberalii nu-si mai inteleg de mult electoratul. Liderii au o gandire, mai degraba, de tip PSD - asistenta sociala, coruptie cat cuprinde si Dumnezeu cu mila.

PNL a fost in alianta cu PSD, au guvernat alaturi de partidul lui Dragnea, iar o buna parte dintre actualii politicieni liberali au intrat in Parlament pe listele USL, in 2012.

Schema unirii cu PDL si sustinerea lui Iohannis a fost o actiune politica de gherila menita a salva partidul, dar s-a vazut ca a fost artificiala. Au profitat de mobilizarea populara anti-Ponta din 2014 pentru ca, apoi, o data cu venirea lui Iohannis la Cotroceni, sa se prabuseasca intr-o indolenta cronica.

In 2016 s-au adresat unui electorat pe care atat PNL cat si Iohannis au avut grija sa-l demobilizeze in 2015. Pierderea din popularitate a lui Iohannis cauzata de asocierea cu Dan Mihalache, a declaratiilor pro Antena 3, a gesturilor ...citeste mai departe despre "Drama lui Klaus Iohannis, un presedinte care nu si-a inteles alegatorii" pe Ziare.com

#PNL rezultat alegeri parlamentare 2016, #Iohannis PNL rezultat alegeri parlamentare , #Stiri Guvern