Dreapta are nevoie de candidat. Altul decat Iohannis

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 11:56
1615 citiri
Dreapta are nevoie de candidat. Altul decat Iohannis

Actualul presedinte mai are un singur lucru de facut. Sa anunte, de acum, ca nu va candida, in 2019, pentru un nou mandat. Anuntul sau va permite dreptei sa caute un candidat credibil.

Klaus Iohannis a devenit presedinte in decembrie 2014. Ce a facut de atunci? A dat guvernarea pe mana PSD. A dat PNL pe mana unei persoane care l-a dus in pamant (PNL a obtinut la ultimele alegeri doar cu 4 procente mai mult decat a obtinut, singur, fostul PDL, impotriva intregului USL, dupa o perioada de criza economica).

In decembrie 2014, PSD era in stare de soc. Pierduse alegerile prezidentiale la un scor fara precedent. Opinia publica ii era ostila. Partidul era cuprins de convulsii. Moment in care Klaus Iohannis le-a intins o mana de ajutor.

Sa fim clari aici. Nu este vorba, asa cum se crede de obicei, doar de limitele inteligentei politice ale fostului primar al Sibiului. Si nici doar de comoditatea sa proverbiala. Ceea ce spun e ca, in realitate, Klaus Iohannis era interesat inca din ...citeste mai departe despre "Dreapta are nevoie de candidat. Altul decat Iohannis" pe Ziare.com

#Iohannis sprijinit ajutor PSD, #Iohannis candidat PNL 2019 , #Stiri Guvern