E oficial: Avem un nou ministru al Muncii - Cine o inlocuieste pe Ana Costea

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 11:18
866 citiri
E oficial: Avem un nou ministru al Muncii - Cine o inlocuieste pe Ana Costea
Foto: Facebook / Dragos Pislaru

Consilierul de stat Dragos Pislaru a fost propus de premierul Ciolos pentru functia de ministru al Muncii, post ramas vacant dupa demisia Anei Costea, iar presedintele Iohannis a semnat decretul de numire.

Premierul Dacian Ciolos a inaintat luni presedintelui Romaniei Klaus Iohannis propunerea de numire in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a lui Dragos Nicolae Pislaru, se arata intr-un comunicat al Guvernului remis Ziare.com.

La scurt timp, Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea facuta de guvern.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 18 aprilie a.c., decretul prin care ia act de demisia din functia de Ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a doamnei Claudia-Ana Costea.

De asemenea, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dragos-Nicolae Pislaru in functia de Ministru ...citeste mai departe despre "E oficial: Avem un nou ministru al Muncii - Cine o inlocuieste pe Ana Costea" pe Ziare.com

#Dragos Pislaru ministrul Muncii, #Dragos Pislaru consilier stat , #Stiri Guvern