E oficial: Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene - Iohannis a semnat decretul

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 12:17
779 citiri
E oficial: Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene - Iohannis a semnat decretul
Foto: Facebook/Cristian Ghinea

Cristian Ghinea este, oficial, noul ministru al Fondurilor Europene, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire.

"Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 27 aprilie a.c., decretul prin care ia act de demisia din functia de Ministru al Fondurilor Europene a doamnei Carmen Aura Raducu.

De asemenea, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Cristian Ghinea in functia de Ministru al Fondurilor Europene", se precizeaza intr-un comunicat remis de Palatul Cotroceni.

Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc miercuri, incepand cu ora 17:30, la Palatul Cotroceni, in prezenta sefului de stat.

Tot miercuri, premierul Dacian Ciolos i-a rugat pe ministi sa profite de vacanta de Paste pentru a face o analiza a modului in care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului pana in prezent, arata Agerpres.

"Urez tuturor Sarbatori Luminate si fericite! Sa profitati de aceasta scurta pauza, asa cum v-am ...citeste mai departe despre "E oficial: Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene - Iohannis a semnat decretul" pe Ziare.com

#Cristian Ghinea decret Iohannis, #Cristian Ghinea ministru Fonduri Europene , #Stiri Guvern