E oficial: Cristian Ghinea, propus ministru al Fondurilor Europene

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 15:28
917 citiri
E oficial: Cristian Ghinea, propus ministru al Fondurilor Europene
Foto: Facebook / Cristian Ghinea

Politologul Cristian Ghinea, consilier al premierului Dacian Ciolos, a fost propus oficial, marti, pentru functia de ministru al Fondurilor Europene, dupa demisia fostului ministru Aura Raducu.

"Premierul Dacian Ciolos a inaintat astazi domnului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea de numire in functia de ministru al Ministerului Fondurilor Europene a domnului Cristian Ghinea, Consilier de Stat la Cancelaria Prim-Ministrului", se arata intr-un comunicat remis presei de Guvern.

Urmeaza ca presedintele Klaus Iohannis sa semneze decretul de numire in functie, iar Cristian Ghinea sa depuna juramantul la Palatul Cotroceni, la o data ce va fi anuntata de Administratia Prezidentiala, in contextul in care seful statului a fost marti operat la umarul drept.

Klaus Iohannis, operat la umarul drept - Care este starea de sanatate a presedintelui

Politolog si publicist, Ghinea a fost ales de Ciolos drept consilier de stat pentru afaceri europene. Inainte de a fi consilier, ...citeste mai departe despre "E oficial: Cristian Ghinea, propus ministru al Fondurilor Europene" pe Ziare.com

#Cristian Ghinea propus ministru Fonduri , #Stiri Guvern