Ei merg la vot. Tu ce faci?

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 14:34
920 citiri
Ei merg la vot. Tu ce faci?

Duminica sunt alegeri. Exista o parte mare a populatiei care merge la vot. Orbeste. Sunt cei prostiti si saraciti de catre politicienii care au condus tara dupa '89. Ei sunt foarte bine. Politicienii. Poporul nu. Dar, din pacate, acest cerc vicios functioneaza de minune pentru cei bine ingrasati si invilati.

Dar tu poti sa spargi acest cerc. Tu, cel care nu esti sigur ca mergi la vot. Desi nu esti multumit de felul in care arata tara. Acest text este pentru tine. Cu o rugaminte:

Te rog sa mergi la vot! Pentru ca votul tau chiar conteaza. Celor obisnuiti cu puterea le este frica de tine. Suntem intr-un moment de cumpana. Ultimul an a fost unul negru pentru infractorii din politica romaneasca. Reteaua lor de spagi si trafic de influenta nu mai functioneaza aproape deloc. S-au refugiat la televiziuni. Sunt speriati. Repet, de tine le este frica. Daca tu mergi la vot, ei nu mai ajung in Parlament. Nu vor mai avea imunitate.

Daca mergi la vot, cateva zeci de infractori raman pe ...citeste mai departe despre "Ei merg la vot. Tu ce faci?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri parlamentare 2016, #alegeri 11 decembrie , #Stiri Guvern