Escala speciala pentru Iohannis la Sibiu. Unionistilor le-a transmis ca nu este in tara (Foto) - Update

Duminica, 12 Iulie 2015, ora 14:42
1009 citiri
Escala speciala pentru Iohannis la Sibiu. Unionistilor le-a transmis ca nu este in tara (Foto) - Update
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis nu mai pleaca la Bruxelles, insa va efectua o vizita de trei zile in Spania. Aeronava oficiala va face o escala la Sibiu, unde se afla acum Klaus si Carmen Iohannis, asta in timp ce o delegatie a unionistilor care bat la poarta Cotroceniului va fi primita de reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale.

Initial, presedintele Klaus Iohannis trebuia sa participe duminica la summit-ul extins de la Bruxelles, unde liderii UE ar fi trebuit sa analizeze soarta Greciei.

Summit-ul de urgenta al celor 28 de sefi de stat si de guverne din UE de duminica a fost insa anulat, pentru ca negocierile "foarte dificile" in vederea ajungerii la un acord asupra unui al treilea plan de salvare a Greciei de la faliment sa continue, anunta Donald Tusk.

Consiliul UE pentru soarta Greciei a fost anulat (Video)

Presedintele Iohannis pleaca totusi spre Spania, unde va efectua o vizita in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor regele Filipe al VI-lea si regina ...citeste mai departe despre "Escala speciala pentru Iohannis la Sibiu. Unionistilor le-a transmis ca nu este in tara (Foto) - Update" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Sibiu unionisti, #escala Iohannis Sibiu, #Iohannis vizita Spania , #Stiri Guvern