Esti nehotarat? Nu stii daca sa mergi la vot? Iata 10 motive pentru a o face

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 17:00
986 citiri

1. In primul rand, pentru ca poti. Este un factor motivational bun, tinand cont ca acum 27 de ani libertatea de expresie si libertatea de opinie erau combatute cu bata in beciurile Securitatii.

2. In al doilea rand, pentru ca poti imbina utilul cu placutul. Iesi la plimbare intr-o zi de duminica si, in plus, contribui la viitorul tarii. Suna pompos sau cliseistic, dar stampila de vot chiar iti da acest drept.

3. In al treilea rand, pentru ca te poti lauda tuturor persoanelor din jurul tau care vor incerca sa te arate cu degetul ca nu te-ai implicat, ca esti pasiv, ca din cauza ta si a altora ca tine ce absenteaza de la vot se intampla ceea ce se intampla in Romania. Le arati stickerul cu "Votat" si inchei discutia.

4. In al patrulea rand, poti sa te lauzi pe social media: iti pozezi stampila votat, hashtagurile de rigoare si lumea o sa te aprecieze.

5. In al cincilea rand, nu exista "nu am cu cine". Cand ajungi in cabina de vot, daca nu stii cu cine sa votezi, ia fiecare ...citeste mai departe despre "Esti nehotarat? Nu stii daca sa mergi la vot? Iata 10 motive pentru a o face" pe Ziare.com

#alegeri parlamentare 2016, #alegeri 11 decembrie , #Stiri Guvern