Euronews: Se vor orienta romanii spre trecut pentru urmatorul Guvern?

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 17:17
863 citiri
Euronews: Se vor orienta romanii spre trecut pentru urmatorul Guvern?
Foto: Arhiva Ziare.com

Romanii ar putea aduce inapoi la putere social-democratii, la alegerile de duminica, la aproximativ un an dupa ce fostul lider al partidului, Victor Ponta, implicat in scandaluri de coruptie, a demisionat dupa incendiul de la clubul Colectiv.

Aceasta idee este prezentata de Euronews intr-o analiza publicata miercuri. PSD este creditat cu 43% din intentiile de vot, potrivit unui sondaj realizat la sfarsitul lunii noiembrie. PNL ar urma sa obtina 27% din voturi.

Daca sondajul se confirma, PSD, care a iesit de la guvernare in noiembrie anul trecut, dupa incendiul de la clubul Colectiv, soldat cu 64 de morti, se va intoarce la putere.

Au circulat acuzatii ca masurile de siguranta au fost compromise la Colectiv din cauza coruptiei - clubul ar fi primit autorizatie de functionare desi nu respecta normele antiincendiu.

Supravietuitorii de la #Colectiv ne roaga sa mergem la vot: Mai am doar mana dreapta si o voi folosi pentru a vota (Video)

Dupa demisia lui Ponta, a fost numit ...citeste mai departe despre "Euronews: Se vor orienta romanii spre trecut pentru urmatorul Guvern?" pe Ziare.com

#alegeri parlamentare, #alegeri parlamentare Guvern , #Stiri Guvern