Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana, pentru a scapa de dosarul Tel Drum

Duminica, 06 Ianuarie 2019, ora 18:45
1168 citiri

Liviu Dragnea se ia la tranta cu Comisia Europeana la Tribunalul UE de la Luxemburg. Presedintele PSD vrea astfel sa ajunga, pe o cale colaterala, la anularea raportului OLAF care constata frauda cu fonduri europene in dosarul Tel Drum, raport care a dus la inculparea sa de catre DNA.

Potrivit site-ului Tribunalului UE, dosarul Dragnea v Commission Case T 738/18 a fost inregistrat pe data de 11.12.2018.

Surse de la Luxemburg au explicat pentru Ziare.com ca Liviu Dragnea nu mai putea sa atace raportul OLAF, pentru ca iesise de mult din termen. Asa ca a ales o cale indirecta, adica ataca raspunsul negativ primit de la Comisia Europeana la o plangere pe care a facut-o in privinta Raportului OLAF.

Intr-o actiune de 40 de pagini, Liviu Drangea acuza faptul ca OLAF nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat, prezumtia de nevinovatie cu ocazia realizarii Raportului, care ar fi fost intocmit cu incalcarea regulilor de buna administrare a justitiei.

Dragnea este asistat de avocatii Bernard O'Connor si Sebastien Gubel. Juristi consultati de Ziare.com afirma ca actiunea lui Liviu Dragnea impotriva CE este evident inadmisibila si reflecta o mare disperare: "Dragnea crede ca la Tribunalul UE este ca la CCR".

Citeste mai departe despre "Exclusiv Miscare disperata in dosarul Tel Drum: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea OLAF Tel Drum, #Dragnea CE Tribunalul UE , #Stiri Guvern