Exista si o parte plina a paharului?

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 19:35
2053 citiri
Exista si o parte plina a paharului?

Tocmai mi-am depus juramantul ca deputat de Neamt. Acusi se termina anul 2016. De vreo cateva zile ma tot gandesc la cum a fost anul acesta si parca imi este destul de greu sa il definesc.

Am un sentiment ciudat de neimplinire care vine din asteptari prea mari. Asteptari prea mari privind generatia mea. Sunt nascut in '87. As fi crezut ca dezamagirea care dupa dezastrul de la Colectiv a cuprins mai pe toti tinerii s-ar fi putut concretiza intr-o schimbare radicala a clasei politice.

Cred ca am avut ori asteptari prea mari, ori o speranta nejustificat de mare intr-o miscare ce nu ar fi putut sa genereze atat de multa schimbare pe cat am fi avut noi nevoie.

Acestea fiind spuse, am toate motivele sa fiu dezamagit. Avem o majoritate parlamentara PSD care impreuna cu ALDE si UDMR pot oricand sa creeze crize politice profunde sau pur si simplu pot sa faca aproape orice miscare dupa bunul lor plac. Nici nu mai comentez. Avand scrise alb pe negru aceste esecuri ale anului 2016, se ...citeste mai departe despre "Exista si o parte plina a paharului?" pe Ziare.com

#anul electoral 2016, #bilant alegeri 2016 , #Stiri Guvern