Explicatia ministrului demisionar al Energiei: De ce nu mai poate ocupa o functie publica

Duminica, 14 Decembrie 2014, ora 11:39
1392 citiri
Explicatia ministrului demisionar al Energiei: De ce nu mai poate ocupa o functie publica
Foto: Romania Libera

Ministrul delegat demisionar pentru Energie, Razvan Nicolescu, care si-a anuntat sambata retragerea din Guvern in urma unei discutii cu premierul Victor Ponta, a explicat de ce nu isi doreste si nici nu poate ocupa alta functie publica.

"Toata cariera mea este legata de spatiul energetic. Dupa ce ai fost ministru al Energiei, nu mai exista o functie in spatiul public pe care ai putea sa o ocupi.

In continuare imi doresc o cariera legata de acest domeniu de care ma simt atasat. In plus, exista sustinere de la Bruxelles pentru candidatura mea la o organizatie importanta din domeniul energetic", a declarat Nicolescu, duminica, intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Acesta a punctat ca "fuziunea intre Economie si Energie nu este neaparat cel mai bun lucru, dar asta e responsabilitatea Guvernului".

Intrebat cine ar urma sa fie numit la conducerea Economiei, implicit a portofoliului Energiei, in Guvernul Ponta 4, Razvan Nicolescu a raspuns: "Nu ar fi corect sa va spun eu, ...citeste mai departe despre "Explicatia ministrului demisionar al Energiei: De ce nu mai poate ocupa o functie publica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Razvan Nicolescu demisie Energie, #Razvan Nicolescu functie publica, #Razvan Nicolescu comasare , #Stiri Guvern