Fascinanta poveste a lui Hildegard Brandl, de la gaze lacrimogene in Venezuela la candidatura pentru Senat Interviu

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 15:38
954 citiri

A evadat din Bucurestiul comunist in Germania, apoi Bonair, Venezuela, printre gaze lacrimogene impotriva lui Chavez. S-a intors insa in tara de unde milioane de romani au plecat, pentru a contribui cu ceva nu doar ca arhitect si femeie de afaceri, ci si ca senator.

Este pe scurt povestea de film a candidatei de pe locul trei pe lista PNL pentru Senat in Bucuresti, Hildegard Brandl.

"Tara a crescut, dar nu s-a dezvoltat. Dezvoltarea tarii inseamna ca statul dezvolta o strategie de crestere economica. Ea lipseste. Statul inteligent lipseste. Romanii sunt inteligenti si creativi", sustine Hildegrad Brandl intr-un interviu acordat Ziare.com.

Ce vrea sa le aduca romanilor? Simplificare si debirocratizare, dezvoltarea turismului si un proiect real pentru diaspora, care nu doar sa suspine dupa tara, ci sa isi aduca aici si investitiile.

Cum? "Eu sunt un om de principii si nu voi vota ceva in care nu cred. Nu am nevoie de pozitii, am suficienta treaba, daca pot sa ajut cu ...citeste mai departe despre "Fascinanta poveste a lui Hildegard Brandl, de la gaze lacrimogene in Venezuela la candidatura pentru Senat Interviu" pe Ziare.com

#Hilde Brandl candidat PNL Senat, #alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern