Fenechiu: Va asigur ca lefurile parlamentarilor vor creste. Sumele vehiculate - intre 9.000 si 14.000 lei/luna

Sambata, 01 August 2015, ora 08:26
949 citiri
Fenechiu: Va asigur ca lefurile parlamentarilor vor creste. Sumele vehiculate - intre 9.000 si 14.000 lei/luna
Foto: pndonline.eu

Presedintele PND, deputatul Daniel Fenechiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca Executivul intentiona la inceputul anului sa includa si parlamentarii pe lista demnitarilor cu salarii marite, fiind avansata cifra de 9.000 de lei, si este posibil ca acest demers sa fie reluat in toamna.

"Intentiile au venit din partea partidului de guvernamant si erau discutiile de la inceputul anului, cand au inceput sa discute de reforma salarizarii in zona bugetara si evident ca si demnitarii sunt considerati bugetari. S-a lucrat la aceasta lege, a fost pusa in dezbatere publica, toate bune si frumoase. Nu s-a mai auzit nimic din martie-aprilie incolo, probabil si pe fondul problemelor lui Ponta si pe fondul altor probleme.

Si a aparut aceasta ordonanta care a repus pe tapet faptul ca demnitarii sunt o categorie mult mai larga, inseamna si vicepresedintii Camerei Deputatilor, inseamna si membrii Birourilor Permanente, inseamna si secretarii de stat si parlamentarii simpli. Pe fondul acestor ...citeste mai departe despre "Fenechiu: Va asigur ca lefurile parlamentarilor vor creste. Sumele vehiculate - intre 9.000 si 14.000 lei/luna" pe Ziare.com

#Daniel Fenechiu majorare salarii parlamentari , #Stiri Guvern