Fifor: Guvernarea a fost confiscata de un anume Sorin Grindeanu care se crede Robin Hood

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 14:48
858 citiri
Fifor: Guvernarea a fost confiscata de un anume Sorin Grindeanu care se crede Robin Hood
Foto: Facebook/Mihai Fifor

Guvernarea a fost confiscata de doua zile de un individ care s-a baricadat de unul singur la Palatul Victoria "si care se crede subit Robin Hood", a afirmat vineri liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor.

"De doua zile guvernarea Romaniei, stat membru al Uniunii Europene, a fost confiscata de un individ despre care incep sa ma intreb tot mai mult daca mai este chiar lucid in ceea ce face. Cum e asa, sa mergi si sa te baricadezi de unul singur la Palatul Victoria si sa te joci de-a primul ministru, cand nimeni si nimic nu te legitimeaza sa mai ai aceasta demnitate, cand toti ceilalti au demisionat si, practic, guvernul Grindeanu nu mai exista?

Cum sa intorci o tara cu fundul in sus doar pentru ca ai impresia ca ai venit de acasa cu fotoliul de premier? Si, in vreme ce domnul acesta isi face numarul, o tara intreaga se involbureaza si se segmenteaza din nou cu patima, cand abia parea ca ne calmasem si ne apucasem de treaba", a spus Fifor intr-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, "sta o tara intreaga neguvernata deja de doua zile si un Parlament intreg lasa agenda legislativa pentru a se mobiliza sa repuna puterea executiva in marja ei de normalitate".

"Este halucinant ce se petrece in Romania. Doar pentru ca un anume Sorin Grindeanu, care se crede subit Robin Hood, a ocupat Palatul Victoria si isi face guvern. Al cui guvern? Al familiei Grindeanu? Bun, am inteles ca nu e guvernul CEX-ului PSD. Dar al lui Grindeanu este? Oare, in opinia lui Sorin Grindeanu, Parlamentul mai are sau nu dreptul de a numi guvernul? Sau maine decide domnul Grindeanu ca poate nici la Cotroceni nu e bine si se instaleaza si acolo. Sau la Patriarhie... de ce nu?

Sau oriunde are chef sa se instaleze domnul acesta. In vremea asta, toata lumea a intrat in aceasta comedie a absurdului: media, Parlament, cetateni. Oameni buni, legea e clara in Romania. Si ea trebuie respectata chiar si daca te numesti Sorin Grindeanu. Asa cum trebuie respectate regulile democratiei. Daca nu intelegi asta, nu cred ca poti fi nici macar cetatean al unei tari europene, daramite premier", a mai spus Mihai Fifor.

Grindeanu a fost exclus din PSD, dar nu cedeaza: Demisionez si eu dupa ce demisioneaza Dragnea. Luni il asteapta motiuneaGrindeanu nu poate scapa de seful SGG, pentru ca refuza sa-si contrasemneze demiterea (surse)Grindeanu, la Guvern: Nu sunt singur, toata lumea e la munca. Criza se va rezolva constitutional saptamana viitoare (Video)Mesajul lui Grindeanu pe Faceb ...citeste mai departe despre "Fifor: Guvernarea a fost confiscata de un anume Sorin Grindeanu care se crede Robin Hood" pe Ziare.com

#Sorin Grindeanu demisie, #Mihai Fifor Sorin Grindeanu , #Stiri Guvern