Filosoful Mihai Sora: Tinerii vor intelege de ce ar fi trebuit sa mearga la vot cand ii va lovi prima nenorocire

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 12:03
932 citiri
Filosoful Mihai Sora: Tinerii vor intelege de ce ar fi trebuit sa mearga la vot cand ii va lovi prima nenorocire
Foto: Arhiva Ziare.com

Filosoful Mihai Sora a publicat, dupa alegerile parlamentare, mai multe mesaje pe pagina sa de Facebook, in care a vorbit despre absenteismul - mai ales in radul tinerilor - la vot si despre democratie, avertizand ca urmeaza patru ani de zgomote, lovituri la fluierul piciorului, cazne si sincope.

Duminica, filosoful a scris: "Eu am o suta de ani, o luna si patru zile. Viitorul meu e redus, in fata... Dar am iesit, totusi, sa votez: sa-mi asigur acele - nu stiu... - luni (sa dea Dumnezeu sa fie ani!) in care ma voi bucura de viata; vreau sa ma bucur de viata si sa fiu condus de cei pe care i-am ales eu. Daca i-am trimis EU sa ma reprezinte, am dreptul sa protestez in cazul ca nu-si indeplinesc datoria. Ei sunt reprezentantii mei!"

Iata rezultatele la alegerile parlamentare

Dupa aflarea rezultatelor, luni, Mihai Sora s-a aratat dezamagit de faptul ca tinerii nu au mers sa voteze ori sa-si anuleze votul si le-a atras atentia ca se vor convinge "cu ochii lor" cand vor fi loviti de ...citeste mai departe despre "Filosoful Mihai Sora: Tinerii vor intelege de ce ar fi trebuit sa mearga la vot cand ii va lovi prima nenorocire" pe Ziare.com

#Mihai Sora alegeri, #tineri absenteism vot , #Stiri Guvern