Firea, Dan si Orban lupta pentru un oras fara sperante

Duminica, 27 Martie 2016, ora 08:50
795 citiri
Firea, Dan si Orban lupta pentru un oras fara sperante

Avem de cateva zile numele favoritilor pentru castigarea Primariei Bucurestiului. Competitia este importanta pentru ca lupta se da pentru un miliard de euro, bugetul primariei generale si un alt miliard, cel al primariilor de sector. Bani, nu gluma.

Si cu toate aceste resurse, orasul este o groapa de gunoi in care se circula haotic, iar transportul in comun e o rusine. Nu sunt locuri de parcare, piste de biciclete, iar spatiile verzi se micsoreaza an de an pentru a face loc constructiilor hidoase.

Orasul nu are suficiente bazine de inot, nu are patinoare, nu are sali polivalente, in afara de una prabusita, construita pe vremea lui Ceausescu. Administratia orasului isi taxeaza cetatenii, dar nu le ofera nici macar sansa de a ajunge in mod civilizat la locul de munca.

Dar, in schimb, Bucurestiul a imbogatit generatii de primari, consilieri si functionari. Comisioanele pentru panselute, licitatii trucate, borduri, arteziene si trafic de terenuri au reprezentat afaceri banoase. ...citeste mai departe despre "Firea, Dan si Orban lupta pentru un oras fara sperante" pe Ziare.com

#Firea Orban alegeri locale 2016 Bucuresti, #candidati alegeri locale 2016 Bucuresti , #Stiri Guvern