Florin Iordache, propus la Justitie: Inginer la Fabrica de Mobila Caracal, apoi viceprimar in orasul natal

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 19:30
1428 citiri
Florin Iordache, propus la Justitie: Inginer la Fabrica de Mobila Caracal, apoi viceprimar in orasul natal
Foto: Arhiva Ziare.com

Florin Iordache, in varsta de 56 de ani, propus ministru al Justitiei, este la al cincilea mandat de deputat. Si-a inceput activitatea profesionala in 1985, ca inginer la Fabrica de Mobila Caracal, orasul sau natal, unde a fost si viceprimar intre anii 1996-2000.

Iata lista oficiala a ministrilor din Guvernul Grindeanu

Florin Iordache s-a nascut pe 14 decembrie 1960, la Caracal, este casatorit si are o fiica. In 1985, el a absolvit Facultatea de Mecanica la Universitatea Craiova, iar in 2002 a terminat cursurile Facultatii de Drept de la Universitatea din Craiova. Din 2004, a urmat cursuri postuniversitare si un master la Institutul National de Administratie. El a urmat si cursuri de master la Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucuresti si cursuri postuniversitare la Colegiul National de Aparare.

Florin Iordache a devenit, in 2007, doctor in "Relatii economice internationale", iar in 2008 a urmat noi cursuri postuniversitare la Institutul Diplomatic Roman.

Deputatul PSD ...citeste mai departe despre "Florin Iordache, propus la Justitie: Inginer la Fabrica de Mobila Caracal, apoi viceprimar in orasul natal" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Florin Iordache Ministerul Justitiei , #Stiri Guvern