Fosta Miss Universe si martor in dosarul lui Valcov, numita administrator la Telecomunicatii CFR. Inainte a lucrat la un centru de infrumusetare

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 19:19
802 citiri
Fosta Miss Universe si martor in dosarul lui Valcov, numita administrator la Telecomunicatii CFR. Inainte a lucrat la un centru de infrumusetare
Foto: captura YouTube / Miss Universe

Larisa Maria Popa, fosta Miss Universe si unul dintre martorii in dosarul in care Darius Valcov este judecat pentru coruptie, a fost numita recent in functia de administrator provizoriu al companiei Telecomunicatii CFR SA, fiind totodata si consilier personal la Ministerul Agriculturii.

Dezvaluirea a fost facuta de jurnalistii de la PressOne, care au aflat de la secretarul de stat Alexandru-Danut Potor ca a numit-o pe fosta Miss consilier personal fara concurs, la propria sa alegere.

Conform sursei citate, Larisa Popa a castigat in 2011 titlul de Miss Universe Romania, dupa care a fost angajata la un centru de infrumusetare, prin urmare nu are experienta pentru cele doua posturi.

Mai mult, ea a fost citata ca martor in dosarul lui Valcov, fiind proprietar al Galeriei de arta Raphael, despre care procurorii sustin ca ar fi apartinut indirect fostului ministru si cu ajutorul careia s-ar fi mascat mita primita de la un om de afaceri.

In ciuda numeroaselor probleme in justitie, Darius Valcov este mana dreapta a liderului PSD Liviu Dragnea, el lucrand la programul de guvernare al guvernelor PSD-ALDE si fiind autorul evaluarii ministrilor in urma careia a picat guvernul Grindeanu.

In plus, Sorin Grindeanu a declarat ca Valcov are birou la Palatul Victoria.

Grindeanu: Mai nou, Valcov are birou in sediul Guvernului

Larisa Maria Popa a absolvit o scoala sanitara si ulterior Facultatea de Marketing de la Spiru Haret. In instanta, ea a negat ca Valcov a fost amestecat in afacerea cu tablouri.

Valcov ar fi cumparat tablouri de un milion de lei in 2013: 29 de panze, gasite in Dorobanti

Fosta Miss figureaza in continuare drept unic asociat si administrator la Galeria Raphael, scrie PressOne.

La compania Telecomunicatii CFR SA, aflata in subordinea Ministerului Transporturilor, Larisa Popa a fost desemnata in 20 iunie 2017 in functia de administrator provizoriu de cei trei membri ai AGA: Iulian Mantescu, Eugen Marin si Florian Frasineanu, scrie sursa citata.

Principalul obiect de activitate al companiei il reprezinta "activitati de comunicatii prin retele in cablu", care se refera la "operarea retelei de telecomunicatii feroviare si furnizarea de servicii de telecomunicatii pentru siguranta circulatiei trenurilor si exploatare feroviara".

Iulian Mantescu a declarat pentru PressOne ca mandatul fostei Miss "vine de la Ministerul Transporturilor".

...citeste mai departe despre "Fosta Miss Universe si martor in dosarul lui Valcov, numita administrator la Telecomunicatii CFR. Inainte a lucrat la un centru de infrumusetare" pe Ziare.com

#Larisa Maria Popa Valcov CFR, #Miss Universe consilier agricultura , #Stiri Guvern