Fostul director al Hidro Prahova, pe care Ghita a spus ca nu il cunoaste: Ne cunoastem de 20 de ani

Marti, 30 Iunie 2015, ora 19:59
1007 citiri
Fostul director al Hidro Prahova, pe care Ghita a spus ca nu il cunoaste: Ne cunoastem de 20 de ani
Foto: Captura Youtube/Adevarul Ploiesti/Arhiva 24 iunie

Fostul director general al SC Hidro Prahova Dumitru Pantea, audiat marti la DNA Ploiesti in dosarul de coruptie in care este cercetat Sebastian Ghita, sustine ca il cunoaste pe Ghita de 20 de ani, infirmand astfel spusele deputatului care afirma saptamana trecuta ca nu il cunoaste pe Pantea.

Dumitru Pantea a fost audiat la DNA Ploiesti, in calitate de suspect in dosarul de coruptie in care sunt inculpati cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma.

Pantea a afirmat, la finalul audierilor, ca il cunoaste pe Sebastian Ghita de 20 de ani, infirmand astfel spusele deputatului care afirma saptamana trecuta ca nu il cunoaste pe Pantea.

De asemenea, intrebat daca Ghita a mintit cand a afirmat ca nu se cunosc, Pantea a spus: "Nu stiu daca a mintit, eu nu l-am auzit".

Deputatul Ghita, disperat de procurori: Ce sugestie ii face ministrul Justitiei

Fostul director ...citeste mai departe despre "Fostul director al Hidro Prahova, pe care Ghita a spus ca nu il cunoaste: Ne cunoastem de 20 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sebastian Ghita DNA denuntatori HidroPrahova, #Dumitru Pantea cunoscut Ghita Hidro Prahova , #Stiri Guvern