Fostul ministru Ghinea explica de ce nu-i iese lui Dragnea bugetul: Vrea sa afle cati bani nu s-au furat in 2016, ca sa stie cati bani a pierdut

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 23:39
1276 citiri
Fostul ministru Ghinea explica de ce nu-i iese lui Dragnea bugetul: Vrea sa afle cati bani nu s-au furat in 2016, ca sa stie cati bani a pierdut
Foto: Facebook / Cristian Ghinea

Fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea sustine ca nu are de gand sa apara in fata comisiilor parlamentare care ancheteaza "gaura din buget" despre care vorbeste Liviu Dragnea si considera intreaga ancheta "o mascarada".

Deputatul USR sustine ca intregul mecanism de realizare al bugetului este gresit si ca a incercat sa-l corecteze, pe vremea cand era ministru in Guvernul Ciolos, dar s-a lovit de oamenii lui Dragnea, care i-au pus bete-n roate.

"PSD - ALDE tocmai au votat o mascarada numita ancheta parlamentara. E o gluma buna. Anunt aici ca nu am de gand sa particip la acest circ.

Daca sunt intrebat voi trimite asa zisei anchete indicatii despre unde gasesc in MFE documentele trimise la Ministerul de Finante privind rectificarile bugetare (oricum Ministerul Fondurilor nu facea bugetul, nici macar pe fonduri europene - suna paradoxal, dar asa e sistemul.

Citeste mai departe despre "Fostul ministru Ghinea explica de ce nu-i iese lui Dragnea bugetul: Vrea sa afle cati bani nu s-au furat in 2016, ca sa stie cati bani a pierdut" pe Ziare.com.

#Ghinea buget 2017, #Ghinea replica Dragnea , #Stiri Guvern