Fostul sef de cabinet al lui Ciolos: Intrarea in USR nu mai e de actualitate, Nicusor Dan a spus ca nu e binevenit

Joi, 16 Martie 2017, ora 15:34
924 citiri
Fostul sef de cabinet al lui Ciolos: Intrarea in USR nu mai e de actualitate, Nicusor Dan a spus ca nu e binevenit
Foto: Facebook / Alin Mituta

Intrarea lui Dacian Ciolos in USR nu mai este un subiect de actualitate, pentru ca in urma discutiilor purtate, liderul uniunii, Nicusor Dan, a spus ca fostul premier nu e binevenit in partidul sau, a dezvaluit joi Alin Mituta (foto stanga), fost sef de cabinet al lui Dacian Ciolos, in prezent director executiv al Platformei Romania 100.

Declaratiile au fost facute dupa ce deputatul USR Cristian Ghinea le-a scris colegilor de partid o scrisoare in care a aratat ca Nicusor Dan nu ar fi de acord cu venirea lui Dacian Ciolos in formatiune.

"Numele lui Dacian Ciolos e vehiculat (din nou) fara voia lui in aceasta afacere in care nu are nimic de-a face. Situatia e foarte clara: USR era una din optiunile de implicare pe care el si echipa lui le luau in considerare, asa cum a declarat si public. In urma discutiilor, presedintele USR a spus foarte clar ca Dacian Ciolos nu este binevenit in partid.

Prin urmare, intrarea in USR nu mai este de actualitate si nu mai este luata in calcul. Nu mai suntem in nicio forma de tatonare, asa cum spunea Nicusor Dan, cazul este inchis", a postat joi, pe Facebook, sub forma de comentariu la o alta postare publica, Alin Mituta.

Mai mult, acesta a adaugat la scurt timp ca atat Cristian Ghinea, cat si "multi altii" din USR, ar vrea in continuare ca "Ciolos sa vina in partid si e dreptul lor sa vrea asta, si sa scrie ce scrisori vor, dar asta nu inseamna ca asta vrea si Ciolos".

Saptamana trecuta, Dacian Ciolos si-a inregistrat la tribunal Asociatia Platforma Romania 100, din care fac parte si fostii ministri Vlad Voiculescu si Dragos Pislaru.

Miercuri, Nicusor Dan a postat pe Facebook ca negociaza cu Dacian Ciolos un proiect de colaborare sau chiar intrarea acestuia in USR.

Pe de alta parte, liderii PNL nu mai amintesc nimic de o colaborare cu Dacian Ciolos, premierul pe care l-au sustinut anul trecut. Mai mult, Alina Gorghiu si Ludovic Orban s-au delimitat de el.

"Dacian Ciolos datoreaza PNL aproape toate functiile ocupate, PNL nu-i datoreaza nimic", a subliniat Ludovic Orban, unul dintre candidatii la functia de presedinte al PNL. ...citeste mai departe despre "Fostul sef de cabinet al lui Ciolos: Intrarea in USR nu mai e de actualitate, Nicusor Dan a spus ca nu e binevenit" pe Ziare.com

#Ciolos USR Nicusor Dan , #Stiri Guvern