Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR: Le cere colegilor sa nu renunte la "interesul national"

Joi, 03 Martie 2016, ora 15:46
969 citiri
Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR: Le cere colegilor sa nu renunte la "interesul national"
Foto: Arhiva Ziare.com

Gabriel Oprea a demisionat, joi, din functia de presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR).

Anuntul a fost facut intr-un comunicat remis Ziare.com, in care se precizeaza ca interimatul functiei va fi asigurat de Neculai Ontanu.

Gabriel Oprea a transmis o scrisoare membrilor partidului, in care subliniaza ca "astazi UNPR este in fata unui moment pe cat de dificil, pe atat de important pentru viitorul sau".

"Prin urmare, in calitate de fondator, de presedinte si mai ales in calitate de membru al acestei echipe am ales sa fac tot ceea ce tine de mine pentru ca partidul sa treaca si peste acest obstacol. Am decis asadar sa demisionez astazi din functia de presedinte UNPR.

Nu este o decizie usoara, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului si intregii echipe o sansa in plus in acest an electoral", a aratat Oprea, cercetat in doua dosare penale de catre procurorii DNA, in scrisoarea adresata colegilor.

Fostul ministru de ...citeste mai departe despre "Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR: Le cere colegilor sa nu renunte la "interesul national"" pe Ziare.com

#Oprea demisie UNPR , #Stiri Guvern