Gabriel Oprea, acuzat de plagiatul tezei de doctorat - cum raspunde premierul interimar

Marti, 30 Iunie 2015, ora 19:38
869 citiri
Gabriel Oprea, acuzat de plagiatul tezei de doctorat - cum raspunde premierul interimar
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul interimar Gabriel Oprea, care este doctor in Drept, este acuzat ca si-a plagiat teza de doctorat, in acest sens fiind depusa la Universitatea Bucuresti o sesizare. Presedintele UNPR sustine ca este o incercare de a-l denigra.

"In legatura cu incercarile mai vechi si mai noi de a pune sub semnul intrebarii probitatea mea morala, corectitudinea declaratiilor de avere si legalitatea parcursului meu academic, inclusiv cu privire la sesizarea de plagiat depusa la Universitatea Bucuresti privind teza de doctorat, tin sa precizez urmatoarele:

Sunt un om corect, am respectat si respect legile tarii. In privinta parcursului meu academic, am cerut si am primit din partea Ministerului Educatiei, conform legii, atestarea faptului ca atat titlul de doctor, cat si cel de conducator de doctorat au fost obtinute cu respectarea tuturor normelor legale si a exigentelor academice in vigoare la momentul respectiv", sustine Gabriel Oprea, intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Sesizarea de ...citeste mai departe despre "Gabriel Oprea, acuzat de plagiatul tezei de doctorat - cum raspunde premierul interimar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriel Oprea plagiat teza doctorat, #Oprea plagiat doctorat, #Oprea acuzat plagiat , #Stiri Guvern