Gabriela Firea, cele mai mari sanse sa castige Primaria Capitalei - sondaj PSD

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 17:42
1343 citiri
Gabriela Firea, cele mai mari sanse sa castige Primaria Capitalei - sondaj PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a aratat, duminica, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca Gabriela Firea are cele mai mari sanse sa castige Primaria Capitalei, dupa cum arata cercetarile facute de partid.

Totusi, candidatura Gabrielei Firea pentru functia de primar general in Bucuresti va trebui validata de catre conducerea centrala a PSD, a mentionat Zgonea, citat de News.ro.

Gabriela Firea, la Primaria Capitalei? Sondajul care o da favorita il ia in calcul si pe Basescu (Video)

"Doamna Firea este in masuratorile noastre cu prima sansa. Ca sa poata fi candidat final, conform legii partidelor politice, trebuie ca structura de partid nationala sa o valideze.

Pentru noi, Bucurestiul este foarte important, pentru ca avem o sansa sa castigam dupa foarte multi ani cu un candidat PSD. Avem o sansa sa castigam Primaria municipiului cu un candidat PSD, nu un candidat independent sustinut de noi. Aceasta este preocuparea presedintelui partidului si a BPN, sa ...citeste mai departe despre "Gabriela Firea, cele mai mari sanse sa castige Primaria Capitalei - sondaj PSD" pe Ziare.com

#Gabriela Firea sanse Primaria Capitalei, #Gabriela Firea Primaria Capitalei , #Stiri Guvern