Gabriela Firea explica de ce vrea o firma care sa aiba pe mana toate proprietatile Primariei Capitalei

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 16:13
922 citiri
Gabriela Firea explica de ce vrea o firma care sa aiba pe mana toate proprietatile Primariei Capitalei
Foto: captura YouTube

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa infiinteze o societate comerciala pe actiuni care va administra patrimoniul imobiliar al Bucurestiului, adica toate cladirile si terenurile detinute de Primarie.

Firea a explicat intr-un interviu acordat Agerpres de ce crede ca este necesara aceasta masura.

"Multe cladiri valoroase erau tinute ascunse si prezentate doar unor persoane favorizate. Si in acest moment sunt locuitori ai Capitalei cu probleme sociale care ar merita sa primeasca o locuinta sociala si nu primesc pentru ca acestea sunt ocupate de persoane care nu mai au dreptul sa le detina.

Pur si simplu, de peste jumatate de an, incerc sa fac ordine in acest domeniu si nu se reuseste, in aceasta formula administrativa, adica cu aceasta administratie. Eu ce as putea acum sa fac? Sa raman pana la finalul mandatului, sa constat ce se scrie in presa, sa citesc reclamatiile cetatenilor si sa nu fac nimic, pentru ca in peste jumatate de an sistemul a ramas rezistent la nou?

Si atunci, trebuie schimbat de la zero, din temelii, acest mod pagubos de a face administratie, de a ascunde cladiri valoroase, de a ascunde apartamente, de a ascunde tot ceea ce este de calitate si toti sa suferim, din toate punctele de vedere. Trebuie schimbat pur si simplu in totalitate modul de a actiona", sustine Gabriela Firea.

...citeste mai departe despre "Gabriela Firea explica de ce vrea o firma care sa aiba pe mana toate proprietatile Primariei Capitalei" pe Ziare.com

#Firea interviu primarie, #patrimoniu imobiliar Bucuresti , #Stiri Guvern