Gabriela Firea, un pericol public

Duminica, 09 Aprilie 2017, ora 06:27
944 citiri
Gabriela Firea, un pericol public

De cateva zile, Gabriela Firea isi bate joc de centrul Bucurestiului.

Iepurasii, floricele si ouale de tabla spanzurate deasupra bulevardelor mi se par toate hidoase.

Iar fiind si platite din bani publici sunt de-a dreptul sinistre. Un prost gust jenant la care nu s-a dedat pana acum niciun primar.

Dar nu prostul gust este cea mai mare problema a primarului. De cand si-a inceput mandatul, doamna Firea este intr-o continua campanie de imagine. Iarna, cu palariuta si blanita impartea ceiut si ciorbita unor oameni ai strazii adusi special la locul cu pricina, fie de prin adaposturi, fie convocati telefonic dupa cum au recunoscut chiar ei in fata reporterilor.

De 8 martie, doamna Firea si-a dus mama la televizor ca sa explice si domnia sa ce viata grea are fiica, pe care trebuie sa o certe pentru a o smulge de la datoria fata de urbe si pentru care se teme ca se va imbolnavi de atata munca.

Recent, am avut interviul epic de la Antena 3 cu Mihai Gadea. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o capodopera de victimizare si eroizare a devenit o mostra de ceausim tarziu din cauza tuselor prea groase. Si poate emblematica din acest punct de vedere ramane gafa lavalierei pe care Gabriela Firea o avea deja montata cand a fost "luata prin surprindere", in mijlocul unei sedinte.

Totul impanat cu multe multe cruci, exhibitionism religios, inflatie de Dumnezeu cu numele luat in toate pustiurile politicii. Dar nici aceasta campanie continua cu tusele ei ridicole nu este cea mai mare problema a dnei Firea, indiferent daca tinteste doar un nou mandat sau de-a dreptul presedintia in 2019.

De cand a inceput mandatul dnei Firea, si azi-maine se face un an de zile, intrebarea e daca traficul e mai cumplit sau doar la fel de cumplit ca inainte. In rest, nici nu cred ca trebuie sa ne mai intrebam nimic, ca se vede cu ochiul liber.

Santierele stagneaza. N-a mai inceput niciunul in ultimul an, nu s-a incheiat niciunul.

Problema RADET e intacta, nici macar un cm de teava nu a fost reabilitat, nicio cladire cu risc seismic nu a fost consolidata. S-au inmultit gropile si au fost spoite cateva cladiri in cele mai ridicole culori cu putinta, de la roz la gri sobolan.

Dar nici macar ineficienta dnei Firea nu este chiar cea mai mare problema a primarului si a noastra.

Cea mai mare problema mi se pare ca doamna Firea devine, in opinia mea, un autentic pericol public. Un pericol letal. Si ma bazez pe doua exemple recente.

Unul este cerbicia cu care se lupta pentru a ...citeste mai departe despre "Gabriela Firea, un pericol public" pe Ziare.com

#Firea transplant pulmonar, #Firea Balena Albastra, #Firea ornamente Pasti , #Stiri Guvern