Gestul lui Palada nu e o exceptie, e regula de aur a mostenitorilor PCR

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 09:22
990 citiri
Gestul lui Palada nu e o exceptie, e regula de aur a mostenitorilor PCR

Stiu ca in aceste zile multi se plang de decaderea societatii romanesti, dar as vrea sa reamintesc faptul ca violenta a fost principala arma politica a PCR si, apoi, a FSN si a urmasilor sai pana la PSD.

Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu, Silviu Brucan si generalul Nicolae Militaru au incurajat violenta, iar pentru a ramane la putere dupa data de 22 decembrie 1989 au sacrificat 1.000 de oameni intr-un inceput de razboi civil.

Informatia oficiala cum ca Armata Romana ar fi contribuit la intretinerea minerilor veniti la Bucuresti in timpul mineriadelor din 1990 nu este socanta.

Ion Iliescu a folosit minerii pentru a distruge orice forma de opozitie. Democratia din Romania s-a nascut prin executarea cuplului Ceausescu, in urma unui surogat de proces, o rusine, si prin instigarea unei parti a societatii impotriva alteia.

De ce ne miram astazi ca un asociat al lui Victor Ponta, unul cu multe probleme de comportament, loveste un senator al Romaniei intr-un studio de televiziune?

PSD a cultivat violenta in societatea romaneasca prin toate formele posibile. Ion Iliescu, Silviu Brucan, Virgil Magureanu si Petre Roman au girat aparitia si finantarea revistei "Romania Mare", condusa de Eugen Barbu si de Corneliu Vadim Tudor, publicatie care vreme de doua decenii s-a ocupat cu imprastierea urii in societatea romaneasca.

Nu trebuie sa ne mire violenta lui Mirel Palada, el este exponentul acestui rau de otrava care se varsa neincetat de aproape 30 de ani in vietile noastre.

Exponentii PSD nu sunt in stare si nu au fost in stare sa creeze un singur moment de solidaritate nationala. S-au mentinut la putere instigand romani impotriva romanilor, raspandind ura si teama.

PSD a fost intotdeauna de partea batausilor

De ce credeti ca Liviu Dragnea tace malc si nu condamna violenta lui Palada? In fond, un parlamentar, un reprezentant al celei mai "importante institutii a democratiei romanesti", cum ii place liderului PSD sa spuna, a fost lovit cu pumnul in figura intr-un studio TV.

Chiar daca era un reprezentant al Opozitiei, e vorba de un senator, o persoana care a fost aleasa, a primit voturile cetatenilor, dar, intr-o astfel de situatie, Parlamentul nu conteaza, conteaza doar atunci cand trebuie sa-i apere si sa-i ascunda pe politicienii corupti de anchetele DNA.

Nu trebuie sa va mire ca PSD, de la Ion Iliescu incoace, a fost de partea batausilor, i-a sustinut, i-a cultivat.

Nu trebuie sa fiti luati prin surprindere daca aflati ca ...citeste mai departe despre "Gestul lui Palada nu e o exceptie, e regula de aur a mostenitorilor PCR" pe Ziare.com

#Dragnea Palada violenta, #Dragnea PSD comunism, #Ceausescu executie Romania, #PSD mostenitor PCR , #Stiri Guvern