Ghinea acuza manipularile si dezastrul lasat de Ponta. Ghita si Teodorovici sar cu insulte

Joi, 23 Iunie 2016, ora 07:36
781 citiri
Ghinea acuza manipularile si dezastrul lasat de Ponta. Ghita si Teodorovici sar cu insulte
Foto: Facebook/Cristian Ghinea

Acuzatiile ministrului Cristian Ghinea (foto) nu au ramas fara raspuns. Deputatul Sebastian Ghita i-a dat o replica plina de insulte acestuia, miercuri seara, dupa ce Ghinea a publicat o scrisoare deschisa trimisa lui Victor Ponta, in care il acuza de dezastrul fondurilor europene.

"Cristian Ghinea nu intelege nimic din ceea ce inseamna mecanismul absorbtiei fondurilor europene. Romania a pierdut deja 6 miliarde de euro si anul acesta va pierde inca 3 miliarde. Responsabili sunt pacalicii care se pretind tehnocrati numiti Raducu si Ghinea.

Totodata sunt deja convins ca in Ministerul Fondurilor Europene Ghinea e pacalit de dimineata pana seara. Functionarii deja s-au prins ca au ca sef un diletant. Un necunoscator al institutiilor statului roman si un nepregatit. E imposibil sa fii un bun ministru daca tu nu cunosti mecanismele nationale si pe cele din UE.

(...) Oricand doreste domnul Ghinea ii pot explica ce inseamna un sistem informatic ce poate ajuta absorbtia, unde s-au ...citeste mai departe despre "Ghinea acuza manipularile si dezastrul lasat de Ponta. Ghita si Teodorovici sar cu insulte" pe Ziare.com

#Ghita raspuns Ghinea, #Teodorovici replica Ghinea , #Stiri Guvern