Ghita contesta acuzatiile procurorilor: E de neinteles pentru mine. Nu se potriveste logic

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 19:17
1073 citiri
Ghita contesta acuzatiile procurorilor: E de neinteles pentru mine. Nu se potriveste logic
Foto: B1 TV (Arhiva)

Deputatul Sebastian Ghita sustine ca acuzatiile procurorilor DNA, care l-au trimis miercuri in judecata, "nu se potrivesc logic", adaugand ca "nu avea rost" sa dea 300.000 de euro primarului Ploiestiului Iulian Badescu, pentru o finantare cu o suma similara.

Omul de afaceri este acuzat de procurorii DNA ca ar fi oferit o casa de peste un milion de lei, in 2013, edilului de atunci al Ploiestiului, in schimbul unei finantari de 1,5 milioane de lei pentru clubul de baschet Asesoft.

"Am sustinut clubul de baschet, si sunt mandru de asta, de la infiintare si pana acum. Am fost jucator, manager, sponsor atunci cand detineam firme. Am facut toate aceste lucruri respectand legea. Acuzatia este de neinteles pentru mine.

Daca eu controlam o firma care avea o casa si doream sa ajut cu bani echipa de baschet propuneam vanzarea casei si plata banilor catre echipa de baschet. Ce rost avea sa dau primarului 300.000 euro pentru ca el sa dea echipei de baschet 300.000 euro. De ce sa nu o fac ...citeste mai departe despre "Ghita contesta acuzatiile procurorilor: E de neinteles pentru mine. Nu se potriveste logic" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita DNA, #Ghita trimis judecata, #Ghita echipa baschet , #Stiri Guvern