Ghita continua razboiul cu ministrul Ghinea: Se face de ras. I-a promis Gorghiu ca-l pune pe liste

Duminica, 21 August 2016, ora 16:34
718 citiri
Ghita continua razboiul cu ministrul Ghinea: Se face de ras. I-a promis Gorghiu ca-l pune pe liste
Foto: Digi 24

Sebastian Ghita a reactionat, duminica, dupa ce ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a vorbit despre coruptia din sistem, mentionand numele deputatului.

"Sunt ca termitele, care rod casa si apoi se prabuseste peste ele. Cand inventezi nevoi, cand nu iti pasa ce lasi in urma si doar inventezi nevoi false ca sa iei contracte pe care evident ca nu le executi ca nu sunt utile statului, asta este o forma mult mai grava de captura a statului, mult mai grava ca o simpla frauda la achizitii", a spus Ghinea la Digi 24.

Acesta a explicat ca exista sisteme IT care nu ar fi trebuit sa existe ca totul a fost pus la punct de Sebastian Ghita.

"Sunt sisteme IT care nu ar fi trebuit sa existe. Asta vreau sa o lamuresc. Cand ma refer la coruptie in sistemul IT, nu e coruptie clasica, in care se face o achizitie, se aranjeaza achizitia asta si niste baieti destepti isi trag 10-20% spaga.

Vorbim de un sistem mult mai pervers care a fost creat special de deputatul Sebastian Ghita in ...citeste mai departe despre "Ghita continua razboiul cu ministrul Ghinea: Se face de ras. I-a promis Gorghiu ca-l pune pe liste" pe Ziare.com

#Ghinea Ghita sistem IT, #Ghinea fonduri europene, #Ghinea ministru Fonduri Europene , #Stiri Guvern