Gorghiu cere demisia lui Valcov: Ponta a spus ca orice urmarit penal pleaca din Guvern

Sambata, 14 Martie 2015, ora 18:20
738 citiri
Gorghiu cere demisia lui Valcov: Ponta a spus ca orice urmarit penal pleaca din Guvern
Foto: Linia Intai

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, cere inlocuirea ministrului de Finante, Darius Valcov, urmarit penal pentru fapte de coruptie, reamintind ca el reprezinta Romania in relatia cu creditorii externi, iar Victor Ponta a declarat ca orice ministru urmarit penal pleaca din Executiv.

"Calitatea de urmarit penal intr-un dosar de coruptie il obliga pe ministrul Finantelor, dl Darius Valcov, sa demisioneze din Guvern. Ca jurist, respect prezumtia de nevinovatie, care i se aplica si domniei sale. Ca cetatean al Romaniei, am renuntat sa mai acord prezumtia de competenta ministrilor din cabinetul Ponta, dar imi doresc ca finantele tarii sa fie gestionate de o persoana a carei integritate nu este atinsa de nicio suspiciune de coruptie", se arata intr-un comentariu postat sambata pe Facebook de Alina Gorghiu.

Liderul PNL reaminteste ca in raportul MCV din anul 2013, reprezentantii Comisiei Europene au mentionat faptul ca "este esential pentru credibilitatea unui guvern ca persoanele care ...citeste mai departe despre "Gorghiu cere demisia lui Valcov: Ponta a spus ca orice urmarit penal pleaca din Guvern" pe Ziare.com

#Gorghiu Valcov urmarit penal, #Ponta Valcov urmarit penal , #Stiri Guvern