Gorghiu, Mihalache si Gadea, impreuna la Washington: Cu cine s-au intalnit

Joi, 04 Februarie 2016, ora 22:58
1218 citiri
Gorghiu, Mihalache si Gadea, impreuna la Washington: Cu cine s-au intalnit
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu, seful cancelariei prezidentiale Dan Mihalache si directorul Antena 3 Mihai Gadea se afla zilele acestea in Statele Unite, la Washington, pentru a participa la National Prayer Breakfast, eveniment de lobby organizat anual in prima zi de joi a lunii februarie.

La eveniment iau parte oficiali americani si nume importante de pe scena politica din SUA, iar Alina Gorghiu si Mihai Gadea au avut ocazia sa aiba o intrevedere, printre altii, cu fostul secretar al Apararii Donald Rumsfeld.

Cei doi au fost prezenti in acelasi timp la intalnirea cu Rumsfeld, dupa cum se poate vedea in fotografiile postate de acestia pe Facebook.

Intr-o poza postata de Mihai Gandea, stand la birou alaturi de fostul oficial american, se poate vedea cum pe usa iese Alina Gorghiu, care apare in fotografie cu spatele.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0]; if (d.getElementById(id) ) return; js = d.createElement (s) ; js.id = id; js.src = ...citeste mai departe despre "Gorghiu, Mihalache si Gadea, impreuna la Washington: Cu cine s-au intalnit" pe Ziare.com

#Gorghiu Gadea Mihalache SUA, #Gorghiu Gadea intalnire SUA , #Stiri Guvern