Gratierea si amnistia, trecute prin ordonanta de urgenta? Scenarii negre pentru sedinta de Guvern de miercuri

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 23:35
1092 citiri
Gratierea si amnistia, trecute prin ordonanta de urgenta? Scenarii negre pentru sedinta de Guvern de miercuri
Foto: Facebook/Guvernul Romaniei

Sedinta de guvern de miercuri este asteptata cu mare interes dupa ce marti au aparut numeroase informatii ca Executivul ar urma sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa fie gratiate o serie de pedepse, dar si sa fie modificate legi ce privesc abuzul in serviciu, neglijenta in serviciu, conflictul de interese si institutia denuntatorului, spete pe care le putem intalni in dosarele unor politicieni aflati la putere, cum ar fi, de exemplu, presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea.

Potrivit unor surse citate de News.ro, premierul Sorin Grindeanu a avut, marti, o intalnire la Palatul Victoria cu sefa Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM), judecatoarea Mariana Ghena, care a venit insotita de ministrul Justitiei, Florin Iordache.

Iar unul dintre principalele subiecte discutate ar fi fost o lege a gratierii.

Mai mult, HotNews.ro citeaza surse guvernamentale conform carora o ordonanta de urgenta in acest sens va fi data chiar miercuri de Executiv. Potrivit sursei ...citeste mai departe despre "Gratierea si amnistia, trecute prin ordonanta de urgenta? Scenarii negre pentru sedinta de Guvern de miercuri" pe Ziare.com

#Grindeanu discutii lege gratiere, #Ministrul Justitiei lege gratiere, #lege gratiere amnistie , #Stiri Guvern