Grindeanu a fost felicitat de premierul Landului Saxonia ca nu a demisionat. "Nu e simplu" (Video)

Joi, 15 Iunie 2017, ora 13:48
792 citiri
Grindeanu a fost felicitat de premierul Landului Saxonia ca nu a demisionat. "Nu e simplu" (Video)
Foto:Facebook/Sorin Grindeanu

In timp ce liderii PSD cauta orice fel de chichita legislativa care le-ar permite inlaturarea lui Grindeanu, premierul isi continua nestingherit activitatea la Palatul Victoria.

Grindeanu si-a inceput dimineata cu o intrevedere cu premierul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich.

Omologul sau strain l-a felicit pe prim-ministrul roman ca nu si-a dat demisia din Guvern.

"Doresc sa va felicit pentru decizia pe care ati luat-o aseara", i-a spus Stanislaw Tillich premierului Sorin Grindeanu.

"Nu e simplu", i-a raspuns premierul Grindeanu.

Grindeanu s-a mai intalnit la 12:30 cu ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, la Palatul Victoria, iar la 13:00 cu presedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Buchele.

Intre timp, la sediul PSD liderii social-democrati au inceput sa se adune pentru a discuta, in cadrul unui nou CEx, daca il exclud pe Grindeanu din partid si daca depun motiune de cenzura impotriva propriului Guvern, la 5 luni de la instalare, ceea ce ar fi o premiera in istoria post-decembrista a Romaniei.

Ramai pe Ziare.com pentru a afla, imediat ce se intampla, cele mai noi informatii despre criza politica fara precedent de la varful tarii: Urmareste AICI in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor de joi.

Sorin Grindeanu: Nu imi dau demisia! Dragnea a pus presiune pe propriul Guvern pentru a avea toata putereaGrindeanu, catre sustinatori si colegii din PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!Balciul la nivel inalt continua: Dragnea a convocat un nou Comitet Executiv, dupa ce nu i-a iesit executia lui Grindeanu

A.S. ...citeste mai departe despre "Grindeanu a fost felicitat de premierul Landului Saxonia ca nu a demisionat. "Nu e simplu" (Video)" pe Ziare.com

#prim ministrul Landului Saxonia, #Grindeanu felicitat Stanislaw Tillich , #Stiri Guvern