Grindeanu a fugit de la Guvern direct la aeroport, dar fara girofar si coloana oficiala: Nu o voi face niciodata!

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 14:37
1098 citiri
Grindeanu a fugit de la Guvern direct la aeroport, dar fara girofar si coloana oficiala: Nu o voi face niciodata!
Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, la finalul sedintei de guvern, ca, desi in unele momente se afla in intarziere, nu foloseste "girofarul si coloana oficiala", dand exemplul acestei zile cand trebuie sa ajunga rapid la aeroport pentru a pleca in SUA.

Acesta urmeaza sa participe la ceremonia de investire de la Washington D.C a presedintelui Donald Trump.

"O sa plec spre Statele Unite. (...) Sunt contratimp, dar asta nu ma face sa pun girofarul si coloana oficiala. Nu am facut-o niciodata pana acum si n-o s-o fac nici de acum incolo, tocmai de aceea nu vreau sa pierd avionul", a afirmat premierul Sorin Grindeanu.

Prim-ministrul a vrut astfel sa sublinieze ca nu va proceda ca fostul vicepremier Gabriel Oprea, care uza frecvent de coloane oficiale, iar in octombrie 2015 acest obicei al sau l-a costat viata pe politistul Bogdan Gigina, care ii deschidea drumul prin ploaie gonind pe motocicleta.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu i-a delegat, marti, vicepremierului Sevil Shhaideh atributiile de sef al Executivului, de miercuri pana luni, cat timp el se va afla in Statele Unite. Acolo se afla deja Liviu Dragnea, invitat, ca si premierul, de catre Elliot Roidy, vicepresedinte al comitetului de investire a presedintelui Statelor Unite.

Administratia Prezidentiala a transmis luni un comunicat de presa prin care arata ca doar ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, va reprezenta tara noastra la ceremoniile de investire a viitorului presedinte american. ...citeste mai departe despre "Grindeanu a fugit de la Guvern direct la aeroport, dar fara girofar si coloana oficiala: Nu o voi face niciodata!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grindeanu plecat SUA, #Sorin Grindeanu coloana oficiala girofar, #Grindeanu Dragnea investire Trump, #reprezentanti Romania Washington Trump , #Stiri Guvern