Grindeanu, catre sustinatori si colegii din PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!

Joi, 15 Iunie 2017, ora 09:53
894 citiri
Grindeanu, catre sustinatori si colegii din PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Premierul inca in functie al Romaniei, Sorin Grindeanu, le-a transmis joi dimineata colegilor de partid si tuturor celor care il sustin in fata conducerii PSD-ALDE care ii vrea demisia ca le multumeste pentru incredere si ca nu trebuie sa le fie frica sa fie "de partea cea buna".

"Le multumesc primarilor si membrilor PSD care m-au sustinut, dar si romanilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forta Partidului Social Democrat a stat si sta in sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: sa nu va fie frica sa fiti de partea buna! Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernare!", a scris joi dimineata pe Facebook Sorin Grindeanu.

In doar un sfert de ora postarea a strans aproape 800 de likes si peste 130 de comentarii, cele mai multe favorabile.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au anuntat, miercuri seara, ca PSD-ALDE, coalitia de la guvernare, a decis schimbarea Guvernului Grindeanu, insa premierul a refuzat sa demisioneze, sustinand ca plecarea sa este dorita de "un singur om care vrea toata puterea", adica Liviu Dragnea.

Miercuri seara, evaluarea activitatii Guvernului a fost prezentata de Darius Valcov, arestat preventiv si trimis in judecata in doua dosare de coruptie. Acesta a sustinut ca guvernul Grindeanu nu si-a indeplinit satisfacator misiunea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi dimineata ca el nu demisioneaza.

Tudorel Toader spune ca e inca ministrul Justitiei. Cum raspunde reprosurilor din raportul de evaluare

Comitetul Executiv al PSD a mai anuntat ca toti ministrii au demisionat si a decis ca oricine va accepta postul de ministru la propunerea lui Sorin Grindeanu va fi exclus din partid. In replica, Sorin Grindeanu a spus ca nu demisioneaza pana nu obtine asigurari ca presedintele Klaus Iohannis va numi tot un premier de la PSD.

Scandalul din PSD, criza majora sau simplu joc de imagine? Iohannis isi poate juca acum carteaDragnea: Am luat act de demisia premierului Sorin Grindeanu. Toti ministrii au demisionatSorin Grindeanu: Nu imi dau demisia! Dragnea a pus presiune pe propriul Guvern pentru a avea toata putereaDragnea anunta ca a luat act de demisia lui Grindeanu si propune joi un nou premier. Grindeanu spune ca nu renunta la functieBalciul la nivel inalt continua: Dragnea a convocat un nou Comitet Executiv, dupa ce nu i-a iesit executia lui Grindeanu ...citeste mai departe despre "Grindeanu, catre sustinatori si colegii din PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grindeanu mesaj colegi, #Dragnea Grindeanu demisie , #Stiri Guvern