Grindeanu, dupa ce Dragnea a spus ca e o "unealta": Nu eu am fost la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete

Joi, 15 Iunie 2017, ora 21:25
750 citiri
Grindeanu, dupa ce Dragnea a spus ca e o "unealta": Nu eu am fost la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete
Foto: Facebook/Guvernul Romaniei

Sorin Grindeanu i-a dat replica liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta a declarat joi ca premierul este "o unealta" si in spatele refuzului sau de a demisiona este de fapt "o coordonare profesionista", a unui "grup ilegitim care a ocupat Palatul Victoria".

"Voi raspunde la doua dezinformari spuse de Liviu Dragnea. Vad ca incearca cu disperare sa ma asocieze cu servicii secrete, cu presedintele Romaniei. Suntem intr-o conspiratie existenta doar in mintea presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete. Asa ca sa se gandeasca dl Liviu Dragnea cat mai bine cand spune aceste lucruri, pentru ca voi avea reactii si mai puternice pe acest subiect. Toata aceasta idee e evident o minciuna", a declarat Sorin Grindeanu in cadrul unei conferinte de presa.

Iata cele mai noi informatii despre criza politica fara precedent de la varful tarii

Totodata, premierul a tinut sa contrazica si afirmatiile lui Liviu Dragnea potrivit carora s-a ajuns intr-o asemenea criza politica pentru ca in ultimele luni Grindeanu nu a mai comunicat bine cu ministrii.

"A doua minciuna la care vreau sa raspund este cea in care spunea ca toti minitrii au o problema, nu puteau sa comunice cu mine si de aici marea problema a acestui guvern. Puneti-va in postura acestor ministri alesi si numiti de dl Liviu Dragnea.

De exemplu, atunci cand unii se apucau sa comunice despre impozitul pe gospodarie, le-am spus in sedinta de guvern sa inceteze aceasta comunicare. Ce s-a intamplat: seara, la televizor, la plansa, cine era? (Liviu Dragnea - n.red.) Stiti si dvs. Cu desene, cu... stiti deja. Ce sa creada ceilalti ministri?

Ne aflam intr-un moment dificil, greu, in care un singur om, Liviu Dragnea, incearca sa ne intoarca in timp, in 1989. Fiecare dintre noi sa ne gandim daca ne dorim asta. Eu sunt convins ca nu", a conchis Sorin Grindeanu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus joi ca, in ultimele doua luni, majoritatea ministrilor veneau si la el si la partid, plangandu-se ca nu reuseau sa aiba o comunicare normala cu premierul, ca sunt blocaje pe care ar trebui sa le rezolve prim-ministrul.

"Am avut mai multe discutii cu Sorin Grindeanu si m-a asigurat ca se vor regla aceste lucruri. Au fost mai multi ministri care intentionau de mai mult timp sa plece din Guvern din aceasta cauza", a subliniat Dragnea, mentionand ca a cerut ministrilor sa nu faca asta. "Am sperat sa se gaseasca o rezolvare ...citeste mai departe despre "Grindeanu, dupa ce Dragnea a spus ca e o "unealta": Nu eu am fost la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete" pe Ziare.com

#Sorin Grindeanu unealta, #Sorin Grindeanu demisie , #Stiri Guvern