Grindeanu il felicita pe Tudose ca l-a demis pe seful ANAF: Ma bucur ca a ajuns la aceeasi concluzie

Marti, 18 Iulie 2017, ora 17:41
885 citiri
Grindeanu il felicita pe Tudose ca l-a demis pe seful ANAF: Ma bucur ca a ajuns la aceeasi concluzie
Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, care a atras de multe ori atentia ca trebuie sa fie schimbata conducerea ANAF, l-a felicitat, marti, pe premierul Mihai Tudose pentru ca a hotarat sa il demita pe seful Fiscului, Bogdan Stan.

"Il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru decizia de a-l demite pe seful ANAF, Bogdan Stan. Ma bucur ca, dupa o luna, a ajuns la aceeasi concluzie la care am ajuns si eu: Fiscul avea o mare problema de management, iar schimbarea se impunea", a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Amintim ca premierul Mihai Tudose l-a demis, marti, pe presedintele ANAF, Bogdan Stan.

In locul sau, a fost numita Mirela Calugareanu, director adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti, informeaza televiziunile de stiri.

In momentul in care si-a facut bilantul mandatului de premier, Sorin Grindeanu a transmis ca viitorul sef al Executivului ar trebui sa schimbe conducerea ANAF si s-a aratat nemultumit de gradul de colectare a veniturilor la bugetul de stat.

"Il indemn pe domnul prim-ministru Mihai Tudose (...) sa schimbe echipa de la ANAF. (...) L-as ruga pe domnul Tudose sa se aplece (...) cu foarte mare atentie asupra activitatii actualei echipe de conducere de la ANAF", a spus Grindeanu atunci.

A.G. ...citeste mai departe despre "Grindeanu il felicita pe Tudose ca l-a demis pe seful ANAF: Ma bucur ca a ajuns la aceeasi concluzie" pe Ziare.com

#Grindeanu felicitat Tudose ANAF, #Tudose demis sef ANAF , #Stiri Guvern