"Guvernul face ce-i zicem noi!". Si-au luat tara inapoi

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 06:15
830 citiri
"Guvernul face ce-i zicem noi!". Si-au luat tara inapoi

Dupa caderea Guvernului Ponta, spuneam ca singura sansa ca revolta sa nu fie rapid confiscata si ca politicienii contestati sa nu-si ia rapid tara inapoi erau alegerile anticipate.

N-am crezut nicio clipa ca acest Parlament, partial penal, partial inept si majoritar ticalos, putea fi, cum sperau multi, dresat si pus cu boltul pe labe de teama strazii si urma sa sustina neconditionat reforme serioase.

Si iata ca, din nefericire, nu m-am inselat. Dupa cateva saptamani mai ezitante in care au incercat sa dea niste dovezi de bunavointa si au mimat ceva smerenie, iata-i pe parlamentari actionand exact la fel cum au facut-o si inainte de revolta Colectiv.

Ce dovada mai buna vreti decat votul sfidator pentru pensiile speciale ale alesilor locali, care vine imediat dupa cea a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Exista teoria, pe care o impartasesc de altfel, ca aceste pensii sunt moneda de schimb pentru retragerea in liniste a unor parlamentari si alesi locali pentru improspatarea ...citeste mai departe despre ""Guvernul face ce-i zicem noi!". Si-au luat tara inapoi" pe Ziare.com

#pensii speciale primari parlamentari , #Stiri Guvern