Guvernul lui Ciolos prinde contur: Cele mai noi nume vehiculate

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 15:56
1143 citiri
Guvernul lui Ciolos prinde contur: Cele mai noi nume vehiculate
Foto: Arhiva Ziare.com

Formarea noului Guvern este cel mai important subiect politic al saptamanii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, marti, pe Dacian Ciolos pentru functia de premier.

Zeci de nume au fost vehiculate pentru a-i inlocui pe membrii guvernului demisionar si bursa zvonurilor se imbogateste zilnic cu alti potentiali ministri.

Bursa zvonurilor: Un draft al Guvernului Dacian Ciolos

Discutiile sunt inca in toi, negocierile continua si lista exacta poate suferi modificari pana in ultimul moment. Ziare.com a aflat, insa, care sunt numele care aproape sigur vor conduce portofolii in Cabinetul Ciolos.

Primul dintre ele este cel al lui Achim Irimescu, pentru Ministerul Agriculturii. Irimescu a fost secretar de stat, intre anii 2012-2014, in cadrul ministerului pe care il va conduce. Acum este ministru-consilier in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei de la Bruxelles si sef al departamentului de agricultura.

O a doua confirmare a venit pentru Ministerul Mediului. ...citeste mai departe despre "Guvernul lui Ciolos prinde contur: Cele mai noi nume vehiculate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacian Ciolos premier guvern lista ministri, #listra ministri guvern Ciolos , #Stiri Guvern