Guvernul Ponta, criticat la intalnirea lui Iohannis cu delegatia FMI

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 14:34
1152 citiri
Guvernul Ponta, criticat la intalnirea lui Iohannis cu delegatia FMI
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a primit marti, la Palatul Cotroceni, delegatia Fondului Monetar International (FMI) condusa de Andrea Schaechter, iar in timpul discutiilor Guvernul a fost criticat pentru lipsa reformelor structurale la care s-a angajat.

"In cadrul intrevederii, reprezentantii Fondului Monetar International au prezentat Presedintelui Romaniei cele mai importante evolutii ale Programului de asistenta cu caracter preventiv.

Programul a expirat in septembrie 2015, fara o evaluare finala favorabila, ceea ce a ridicat semne de intrebare cu privire la vointa Guvernului de a implementa reformele structurale asumate", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Iohannis primeste delegatia FMI la Cotroceni. Un nou acord?

De asemenea, reprezentantii Presedintiei au subliniat ca "exista serioase rezerve ca Romania indeplineste conditiile necesare pentru a beneficia de un acord de tip Flexible Credit Line".

In acest context, presedintele ...citeste mai departe despre "Guvernul Ponta, criticat la intalnirea lui Iohannis cu delegatia FMI" pe Ziare.com

#Iohannis Guvern FMI, #critici Guvern Iohannis FMI , #Stiri Guvern