Implica-te pentru un vot corect! Raporteaza neregulile si abuzurile

Luni, 30 Mai 2016, ora 17:35
2344 citiri
Implica-te pentru un vot corect! Raporteaza neregulile si abuzurile
Foto: Pixabay

Toti cetatenii care observa nereguli in aceasta ultima saptamana de campanie si duminica, in ziua votului, sunt invitati sa le semnaleze pe platforma online si la centrul deschis special pentru acest scrutin de Expert Forum (EFOR).

"Daca ai sesizat nereguli legate de alegeri, fie ca este vorba de incalcarea legilor cu privire la campania electorala sau abuzuri care au loc in ziua alegerilor, posteaza pe platforma votcorect a EFOR, adaugand cat mai multe detalii posibile. Poti trimite sesizari, indiferent de calitatea pe care o ai (competitor electoral, observator, cetatean, jurnalist etc) ", se arata in invitatia adresata tuturor cetatenilor de membrii EFOR.

Totodata, cu sprijinul Funky Citizens, acestia vor organiza un centru de informare si asistenta electorala pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.

Mai exact, toti cei interesati vor avea la dispozitie pe parcursul intregii zile de vot numarul de telefon Telverde 0800 080 200, la care pot apela pentru a primi raspunsuri ...citeste mai departe despre "Implica-te pentru un vot corect! Raporteaza neregulile si abuzurile" pe Ziare.com

#sesizari nereguli alegeri locale EFOR, #sesizari vot probleme alegeri locale , #Stiri Guvern